Neuropathische pijn en CBD-olie – Diabetes UK in 2023

laatste update: 02-2023


Bedankt voor uw welkom bij Diabetes UK.
Het is 04.32 uur. Ik ben over het algemeen wakker vanwege mijn perifere neuropathie en occipitale neuralgie. Ik heb deze aandoening dit jaar al 12 jaar. Het heeft mijn leven overgenomen. Ik verlaat mijn huis nooit alleen. Ik word via een tillift naar mijn elektrische rolstoel gebracht, naar mijn bed etc.
Ik kan niet alleen staan, mijn mooie vrouw zorgt voor mij als een fulltime verzorger.

Als ik verschillende mensen en hun advies over diabetes eerder in mijn leven niet had genegeerd, zou ik misschien in orde zijn.? Wie weet!

Ik belandde in mijn rolstoel omdat mijn voormalige werkgever me vaak weigerde mijn bloed te laten controleren en mijn insuline te nemen, ik kreeg te horen dat ik moest wachten omdat we het te druk hadden. Ik had veel hypo’s in mijn werk en kreeg geen sympathie. Ik word soms boos omdat mensen vaak hun tabaksverslaving mochten behandelen, maar mij werd verteld te wachten op mijn pauze om mijn insuline te nemen en mijn bloed te controleren.
Het leven is een mix van schommels en rotondes. Ik ben net 60 jaar geworden en zie geen andere verandering in mijn leven dan meer pijn. Ik hou er niet van om mijn pijnmedicatie in te nemen omdat de na-effecten ertoe leiden dat ik meer tijd in bed doorbreng. Proberen te genieten van een time-out met mijn gezin heeft grote gevolgen gehad, ik zit een uur in mijn rolstoel voordat mijn vrouw me naar huis moet brengen. Ik dwing haar om terug te keren naar de tijd met het gezin, ze heeft enorm geleden en zou niet meer moeten lijden!
Ik gebruik veel medicijnen, oxycodon, pre-gablin, simvastatine, ramapril, kinine, aspirine, duloxitine, insuline.

Ik vroeg me af om CBD-olie te proberen voor de pijn enz. Ik heb verschillende mensen gevraagd over het nemen van CBD-olie, mijn apotheek, huisarts en ze lijken een ander advies te geven omdat het lijkt alsof er geen onderzoek is gedaan naar de effecten enz.
Heeft iemand het geprobeerd? Ik weet dat het mijn keuze is, maar ik zou graag willen horen van iedereen die het heeft geprobeerd en me afvragen of het helpt. Heeft het invloed op mijn medicatie? Zal het me erger maken. Zal het mijn pijn verlichten? Ontvang graag advies, berichten enz. Bedankt.

FAIR-USE COPYRIGHT DISCLAIMER
Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as citation, syndication, criticism, commenting, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by the copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational, or personal use tips the balance in favor of fair use.
-This article has no negative impact on the original works (It would actually be positive for them).
-This article is also for teaching and inspirational purposes.
– It is not transformative in nature
Source link


De Beste CBD Olie, CBD Capsules en meer

The Best CBD Oil, CBD Capsules and more

CBD Oil Shop ➡️