Gabe Kennedy, mede-oprichter van Plant People beantwoordt vijf vragen

een bloem van hennep

Plant People Legal Hemp Flower

Hoffelijkheid: Plant People

Het therapeutische kruid bekend als cannabis heeft veel verschillende toepassingen. We beginnen nu pas de voordelen van meer dan vijfduizend jaar gebruik te ontdekken. Ik heb waardevolle voordelen bereikt door cannabis te gebruiken voor de behandeling van mijn glaucoom. Er zijn tientallen methoden en veel ervan zijn zo divers als de veelheid aan cultivars. Dan is er natuurlijk het verschil tussen THC en CBD met de kruisverwijzingen tussen de twee. Ik zal de wetenschap doorgeven aan Gabe en mijn vijf vragen. Hij doet een efficiëntere taak met uitleg over de intellectuele en alchemistische dingen dan ikzelf.

Plant People biedt biologische, niet-GMO-, veganistische hennep- en kruidendruppels, -capsules en -balsems met CBD met volledig spectrum die slaap, angst, mentale focus en dagelijkse pijntjes en kwalen effectief verbeteren. Gesteund door wetenschap, kijkt het merk naar plantengenetica (phytohunting) om een ​​rijkdom aan voordelen te leveren voor lichaam en geest. Het maakt gebruik van de hele cannabisplant – algemeen bekend als het “entourage-effect” – niet alleen CBD. Terwijl CBD aan mainstream bewustzijn wint, zijn verbindingen zoals CBG, CBN en CBC ook ongelooflijk effectieve vormen van op planten gebaseerde behandelingen, en het onderwijs in deze ruimte, en van deze terpenen, is van het grootste belang.

De mede-oprichters werden geïnspireerd om hun succesvolle bedrijf te creëren nadat ze ontdekten dat ze allebei leden aan ernstige en traumatische dwarslaesies. Zoals gebruikelijk, werd aan beide traditionele medicijnen voorgeschreven, waardoor ze zich gedissocieerd, prikkelbaar en in het algemeen onwel voelden. Gedesillusioneerd keerden ze zich af van de conventionele westerse geneeskunde en vonden ze genezing en heelheid via cannabis en op planten gebaseerde medicijnen. Voor Gabe, een getrainde chef-kok, was dit een natuurlijke evolutie in zijn omhelzing van alternatieve geneeskunde (hij groeide op met een chiropractor vader en een acupuncturist en herbalist moeder) en voor Hudson zou dit zijn tweede fabrieksgerichte onderneming zijn.

Warren Bobrow = WB: Waar kom je vandaan? Waarom hennep over marihuana? Wat is jouw ervaring met plantengeneeskunde?

Gabe Kennedy = GK: Ik ben opgegroeid in Boulder, Colorado. Zowel hennep als marihuana zijn vormen van cannabis, voor ons is het niet het een of het ander, maar eerder het begrijpen en vieren van de ongelooflijke eigenschappen die elke vorm bezit. We opereren in de hennepruimte, omdat we gefascineerd zijn door de cannabinoïden en terpeenprofielen die de variatie van de plant biedt zonder de bedwelmende effecten van marihuana. Er zijn ongelofelijk veel therapeutische voordelen voor THC en marihuana, maar omdat we in New York zijn gevestigd, opereren we in de federale juridische paraplu van Hemp.

WB: Kan hennep binnenshuis worden gekweekt? Is er terroir in hennep? Kun je stammen of cultivars differentiëren? Wat zou er gebeuren als je hennep decanteerde?

GK: Hennep kan binnenshuis worden gekweekt, maar onze planten worden buiten in de grond en in de zon gekweekt. Zoals elke plant, wordt het resultaat geïnformeerd door de genetica, inputs en omgeving. Terroir helpt ons om ons te begrijpen, contextualiseren en verbinden met onze landbouw. Het leidt tot een diepere waardering van het product. Hoewel dit doordringend is in wijn, is er een beweging om het te repliceren in cannabis. We willen plantengenetica identificeren die rijpen met unieke fytochemische en cannabinoïde profielen voor effect. We zien dat bepaalde genetica, net als druiven, al zijn voorbestemd om te gedijen in verschillende omgevingen en klimaten, dus als we henneptelers in het hele land zien uitbreiden, zien we ook een verscheidenheid aan nieuwe genetica aan de oppervlakte, afhankelijk van het specifieke gebied. Decarboxylatie van hennep is een belangrijke stap in het productieproces – om CBD-A, de zure voorloper, in CBD te veranderen. Zonder een decarb stap zijn de verbindingen niet toegankelijk voor het lichaam, omdat cannabis CBD-A en niet CBD wordt. Decarboxylatie vindt plaats door een combinatie van warmte en tijd die een carboxylgroep verwijdert uit de verbindingen in de plant, waardoor ze “actief” worden voor het lichaam.

WB: Vertel me over je bedrijf. Wat zijn uw halfjaar- en jaarplannen? Hoe heb je de plantenwetenschap ontdekt? Wie heeft je beïnvloed?

GK: Plant People is geboren uit de traumatische wervelletsels van mijn mede-oprichter en onze reis naar gezondheid dankzij de kracht van plantengeneesmiddelen. Ik ben opgegroeid in Boulder Colorado als de zoon van een acupuncturist / Chinese kruidkundige en chiropractor en acupuncturist, mijn relatie tot planten en niet-farmaceutische genezing is diep … Je zou zelfs kunnen zeggen dat het in mijn DNA zit. Als kind bracht ik mijn uren na school door met luisteren naar de interne werking van de kliniek en het horen van geklets over plantengeneeskunde en de toepassingen ervan. Ik belandde uiteindelijk in een ski-race-ongeluk waarbij ik door de rug brak en mijn schijf uitwiste. Meer dan 12 jaar van ‘het ermee omgaan’ door operaties en procedures, vond ik de grootste opluchting, zowel fysiek als mentaal, via plantengeneeskunde. Met de steun van mijn ouders kon ik voeding, fytotherapie en alternatieve geneeswijzen gebruiken om te genezen. Uiteindelijk ging ik er alleen op uit en begon ik met cannabis te werken. Nu trek ik het allemaal samen met Plant People.

WB: Ben je aan het koken? Zo ja, wat is uw favoriete stijl van keuken. Wie heeft je geleerd? Wat is jouw favoriete restaurant. Waarom?

GK: Ik kook wel. Sterker nog, ik heb een heel leven van koken voorafgaand aan het succes van Plant People. Ik kreeg mijn eerste baan op de leeftijd van 14 en werd meteen verliefd. Ik was autodidactisch door in Japanse keukens te werken tot ik afstudeerde van de middelbare school en naar het Culinary Institute of America ging. Ik ging door met lekker eten en maakte daarna een spil om het grotere ecosysteem van voedsel te verkennen en ging naar de Cornell Hotel School. Hoewel ik persoonlijk geniet van zoveel verschillende stijlen gerechten, heb ik mijn carrière als kok opgebouwd rond op planten gebaseerde creaties. Het is moeilijk om een ​​favoriet restaurant te kiezen, omdat er zoveel mensen ongelooflijke dingen doen die moeten worden ondersteund en gevierd. Hoe meer ik eropuit ga, hoe meer vreugde ik ervaar bij het koken van een voedzame maaltijd in mijn eigen huis of in de natuur voor mensen van wie ik houd. Enkele van mijn meest memorabele dineerervaringen zijn op een lokale locatie genaamd North Brooklyn Farms – het is de kruising van inspirerende atmosfeer, voedende voeding en gemeenschap in een bescheiden omgeving.

WB: Als je nu overal ter wereld zou kunnen zijn, waar zou dat dan zijn? Wat doen? Met wie?

GK: Ik ben dol op waar ik hier ben, op dit moment. Nooit ben ik meer geïnspireerd geraakt om te doen wat ik doe – werken met onze sites gericht op de impact voor mensen en de planeet waarin we leven. Als ik ergens heen moest, zou ik op een zeilboot in het midden van de oceaan zijn, sterren van horizon tot horizon op doorreis naar Japan om de tuinen, bergen, onsens en de keuken te verkennen. Uiteindelijk zou ik graag naar Kyoto willen gaan. Ik heb een diep respect voor Japan en heb altijd veel inspiratie uit de Japanse filosofie gevonden.

“>

een bloem van hennep

Plant People Legal Hemp Flower

Hoffelijkheid: Plant People

Het therapeutische kruid bekend als cannabis heeft veel verschillende toepassingen. We beginnen nu pas de voordelen van meer dan vijfduizend jaar gebruik te ontdekken. Ik heb waardevolle voordelen bereikt door cannabis te gebruiken voor de behandeling van mijn glaucoom. Er zijn tientallen methoden en veel ervan zijn zo divers als de veelheid aan cultivars. Dan is er natuurlijk het verschil tussen THC en CBD met de kruisverwijzingen tussen de twee. Ik zal de wetenschap doorgeven aan Gabe en mijn vijf vragen. Hij doet een efficiëntere taak met uitleg over de intellectuele en alchemistische dingen dan ikzelf.

Plant People biedt biologische, niet-GMO-, veganistische hennep- en kruidendruppels, -capsules en -balsems met CBD met volledig spectrum die slaap, angst, mentale focus en dagelijkse pijntjes en kwalen effectief verbeteren. Gesteund door wetenschap, kijkt het merk naar plantengenetica (phytohunting) om een ​​rijkdom aan voordelen te leveren voor lichaam en geest. Het maakt gebruik van de hele cannabisplant – algemeen bekend als het “entourage-effect” – niet alleen CBD. Terwijl CBD aan mainstream bewustzijn wint, zijn verbindingen zoals CBG, CBN en CBC ook ongelooflijk effectieve vormen van op planten gebaseerde behandelingen, en het onderwijs in deze ruimte, en van deze terpenen, is van het grootste belang.

De mede-oprichters werden geïnspireerd om hun succesvolle bedrijf te creëren nadat ze ontdekten dat ze allebei leden aan ernstige en traumatische dwarslaesies. Zoals gebruikelijk, werd aan beide traditionele medicijnen voorgeschreven, waardoor ze zich gedissocieerd, prikkelbaar en in het algemeen onwel voelden. Gedesillusioneerd keerden ze zich af van de conventionele westerse geneeskunde en vonden ze genezing en heelheid via cannabis en op planten gebaseerde medicijnen. Voor Gabe, een getrainde chef-kok, was dit een natuurlijke evolutie in zijn omhelzing van alternatieve geneeskunde (hij groeide op met een chiropractor vader en een acupuncturist en herbalist moeder) en voor Hudson zou dit zijn tweede fabrieksgerichte onderneming zijn.

Warren Bobrow = WB: Waar kom je vandaan? Waarom hennep over marihuana? Wat is jouw ervaring met plantengeneeskunde?

Gabe Kennedy = GK: Ik ben opgegroeid in Boulder, Colorado. Zowel hennep als marihuana zijn vormen van cannabis, voor ons is het niet het een of het ander, maar eerder het begrijpen en vieren van de ongelooflijke eigenschappen die elke vorm bezit. We opereren in de hennepruimte, omdat we gefascineerd zijn door de cannabinoïden en terpeenprofielen die de variatie van de plant biedt zonder de bedwelmende effecten van marihuana. Er zijn ongelofelijk veel therapeutische voordelen voor THC en marihuana, maar omdat we in New York zijn gevestigd, opereren we in de federale juridische paraplu van Hemp.

WB: Kan hennep binnenshuis worden gekweekt? Is er terroir in hennep? Kun je stammen of cultivars differentiëren? Wat zou er gebeuren als je hennep decanteerde?

GK: Hennep kan binnenshuis worden gekweekt, maar onze planten worden buiten in de grond en in de zon gekweekt. Zoals elke plant, wordt het resultaat geïnformeerd door de genetica, inputs en omgeving. Terroir helpt ons om ons te begrijpen, contextualiseren en verbinden met onze landbouw. Het leidt tot een diepere waardering van het product. Hoewel dit doordringend is in wijn, is er een beweging om het te repliceren in cannabis. We willen plantengenetica identificeren die rijpen met unieke fytochemische en cannabinoïde profielen voor effect. We zien dat bepaalde genetica, net als druiven, al zijn voorbestemd om te gedijen in verschillende omgevingen en klimaten, dus als we henneptelers in het hele land zien uitbreiden, zien we ook een verscheidenheid aan nieuwe genetica aan de oppervlakte, afhankelijk van het specifieke gebied. Decarboxylatie van hennep is een belangrijke stap in het productieproces – om CBD-A, de zure voorloper, in CBD te veranderen. Zonder een decarb stap zijn de verbindingen niet toegankelijk voor het lichaam, omdat cannabis CBD-A en niet CBD wordt. Decarboxylatie vindt plaats door een combinatie van warmte en tijd die een carboxylgroep verwijdert uit de verbindingen in de plant, waardoor ze “actief” worden voor het lichaam.

WB: Vertel me over je bedrijf. Wat zijn uw halfjaar- en jaarplannen? Hoe heb je de plantenwetenschap ontdekt? Wie heeft je beïnvloed?

GK: Plant People is geboren uit de traumatische wervelletsels van mijn mede-oprichter en onze reis naar gezondheid dankzij de kracht van plantengeneesmiddelen. Ik ben opgegroeid in Boulder Colorado als de zoon van een acupuncturist / Chinese kruidkundige en chiropractor en acupuncturist, mijn relatie tot planten en niet-farmaceutische genezing is diep … Je zou zelfs kunnen zeggen dat het in mijn DNA zit. Als kind bracht ik mijn uren na school door met luisteren naar de interne werking van de kliniek en het horen van geklets over plantengeneeskunde en de toepassingen ervan. Ik belandde uiteindelijk in een ski-race-ongeluk waarbij ik door de rug brak en mijn schijf uitwiste. Meer dan 12 jaar van ‘het ermee omgaan’ door operaties en procedures, vond ik de grootste opluchting, zowel fysiek als mentaal, via plantengeneeskunde. Met de steun van mijn ouders kon ik voeding, fytotherapie en alternatieve geneeswijzen gebruiken om te genezen. Uiteindelijk ging ik er alleen op uit en begon ik met cannabis te werken. Nu trek ik het allemaal samen met Plant People.

Plant People Farm Team

Plant People Farm Team

Hoffelijkheid: Plant People

WB: Ben je aan het koken? Zo ja, wat is uw favoriete stijl van keuken. Wie heeft je geleerd? Wat is jouw favoriete restaurant. Waarom?

GK: Ik kook wel. Sterker nog, ik heb een heel leven van koken voorafgaand aan het succes van Plant People. Ik kreeg mijn eerste baan op de leeftijd van 14 en werd meteen verliefd. Ik was autodidactisch door in Japanse keukens te werken tot ik afstudeerde van de middelbare school en naar het Culinary Institute of America ging. Ik ging door met lekker eten en maakte daarna een spil om het grotere ecosysteem van voedsel te verkennen en ging naar de Cornell Hotel School. Hoewel ik persoonlijk geniet van zoveel verschillende stijlen gerechten, heb ik mijn carrière als kok opgebouwd rond op planten gebaseerde creaties. Het is moeilijk om een ​​favoriet restaurant te kiezen, omdat er zoveel mensen ongelooflijke dingen doen die moeten worden ondersteund en gevierd. Hoe meer ik eropuit ga, hoe meer vreugde ik ervaar bij het koken van een voedzame maaltijd in mijn eigen huis of in de natuur voor mensen van wie ik houd. Enkele van mijn meest memorabele dineerervaringen zijn op een lokale locatie genaamd North Brooklyn Farms – het is de kruising van inspirerende atmosfeer, voedende voeding en gemeenschap in een bescheiden omgeving.

WB: Als je nu overal ter wereld zou kunnen zijn, waar zou dat dan zijn? Wat doen? Met wie?

GK: Ik ben dol op waar ik hier ben, op dit moment. Nooit ben ik meer geïnspireerd geraakt om te doen wat ik doe – werken met onze sites gericht op de impact voor mensen en de planeet waarin we leven. Als ik ergens heen moest, zou ik op een zeilboot in het midden van de oceaan zijn, sterren van horizon tot horizon op doorreis naar Japan om de tuinen, bergen, onsens en de keuken te verkennen. Uiteindelijk zou ik graag naar Kyoto willen gaan. Ik heb een diep respect voor Japan en heb altijd veel inspiratie uit de Japanse filosofie gevonden.

Wees kalm

Wees kalm: plant mensen

Hoffelijkheid: Plant People

Lees Meer

0

Your Cart