[COLUMN] Heart Evangelista besluit dingen te kopen die een leven lang meegaan — – Asian Journal in 2022

laatste update: 12-2022


ACTRICE, influencer/fashionista en filantroop Heart Evangelista onthulde onlangs dat ze langzamer gaat winkelen in een YouTube-vlog, zoals vermeld in een artikel op PEP.ph.

De vrouw van nu senator Francis “Chiz” Escudero zei dat ze alleen zal investeren in items die een leven lang meegaan, of zelfs een leven lang.

“Vroeger winkelde ik veel. Maar ik ben de laatste tijd van gedachten veranderd. Ik zou echt gewoon geld uitgeven aan dingen die voor me zouden zingen totdat ik oud en grijs ben’, zei ze in haar vlog.

“Ik heb het gevoel, weet je, ik hou ervan om luxe artikelen te hebben voor … gewoon omdat ik weet dat ik er een heel leven of een leven lang mee zal gaan, wie het daarna ook krijgt,” voegde ze eraan toe.

Heart onthulde ook een factor die nu belangrijk voor haar is: “Ik ben de laatste tijd ook bezig met duurzaamheid. Daarom wil ik dingen kopen waarvan ik weet dat ik ze heel lang kan gebruiken. En uiteindelijk, als het me niet meer zingt, kan iemand anders ze gebruiken. Dus ja, dat is wat ik ben geweest, weet je, doormaken en leren, ook dingen afleren.

Verder sprak Heart over haar “buitensporige kast” en wat het in het verleden voor haar betekende.

‘Ik bedoel, ik doe… je kijkt naar mijn kast en het is overdreven, extreem overdreven. Ik denk dat ik door een fase ging waarin ik dacht dat het kopen van al deze dingen je gelukkig zou maken. Maar eigenlijk is het gewoon foto’s maken, genieten van het leven,’ legde ze uit.

In het laatste deel van haar vlog had Heart een advies aan haar kijkers: “Als je ergens in zou investeren, zou het iets moeten zijn waar je voor altijd van zou houden.”

Ze voegde ook advies toe tijdens het reizen – blijf bij de basis.

“…Daarom neem ik, als ik soms inpak, alleen de basis mee”, zei ze. “Als je zoveel spullen hebt, neem je gewoon zoveel kleding mee.”

Heart en echtgenoot Chiz zitten de laatste tijd in de geruchtenmolens, met speculaties over een naderende scheiding. De geruchten zijn aangewakkerd door Heart’s verwijdering van haar getrouwde naam Escudero vorige maand van haar Instagram-handvat. Internetkijkers met adelaarsogen merkten ook op dat Heart haar trouwring niet droeg in een van haar Instagram-berichten.

Elke breuk tussen het machtspaar is ontkend door mensen die dicht bij hen staan, waaronder de moeder van Heart, Cecile Ongpauco, die onlangs zei dat ze geen enkel probleem kent dat tussen haar dochter en schoonzoon is ontstaan, en door GMA Network, waar Heart een van de belangrijkste sterren is, ontkende geruchten dat ze een verklaring zouden afgeven met betrekking tot de status van het paar.

Ondertussen gaf Heart in een eerdere vlog begin september toe dat ze de laatste tijd wat persoonlijke dingen meemaakt in haar leven.

‘Ik ga niet liegen. Ik heb veel persoonlijke dingen in mijn hoofd doorgemaakt’, zei ze.

Zelfs toen zei de zakenvrouw/socialite dat ze probeert positief te blijven en verklaarde: “Ik ben nog steeds heel erg dankbaar.”

Omdat ze wilde dat ze een onafhankelijkere en sterkere vrouw zou worden, onthulde Heart ook dat ze veel rauwer is in haar vlog-posts op YouTube en hintte ze naar haar worstelingen.

“En ik ga niet ontkennen dat ik door een aantal persoonlijke worstelingen ben gegaan… Ik voel veel druk in mijn leven en eigenlijk ben ik nu echt op zoek naar gewoon gelukkig zijn,” ze zei.

Ze voegde eraan toe: “Het gaat om de eenvoudigste dingen in het leven die heel belangrijk zijn en die een persoon echt gelukkig maken, en dat is waar ik nu ben. Ik waardeer gewoon alle kleine momenten en Panda, Shuti (verwijzend naar haar honden), alle liefde die ik voel.

Ook in die specifieke vlog betuigde Heart haar respect aan vrouwen die het vermogen hebben om alle obstakels die op hun pad komen te overwinnen.

“Het voelt goed om empowered te zijn en te weten dat je dingen alleen kunt doen, ongeacht hoe moeilijk bepaalde situaties in je bedrijf, op je werkplek of de mensen om je heen, of wat je ook weegt. Aan het eind van de dag is het echt je innerlijke kracht en dat je onafhankelijk bent over wat je wilt doen in het leven, en niet afhankelijk bent van iemand die ertoe doet. Dat is waar ik ben,’ verklaarde Heart.

Heart zei ook dat ze updates zal geven over de “ongefilterde versie van mijn leven, waar ik van hou.”

Ze zei: “We gaan de dingen een beetje veranderen. Niet alles is dandy en mooi. Uiteindelijk vind ik het zo belangrijk om altijd authentiek te zijn en echt trouw te blijven aan jezelf, of mensen het nu met je eens zijn of niet.”

* * *

John Arcilla, een Star Magic-talent, vraagt ​​mensen voorzichtig te zijn en op hun hoede te zijn voor oplichters. Star Magic heeft onlangs een waarschuwing uitgegeven waarin het onder meer verklaarde dat het nooit geld of compensatie vraagt ​​voor mensen die zijn workshops bijwonen of audities gaan doen.
Foto van Instagram/@johnarcilla

Oplichters zijn er in vele vormen, vormen en maten.

Onlangs heeft Star Magic, dat een reeks shows had in sommige Amerikaanse steden, een waarschuwing afgegeven aan diegenen die geïnteresseerd waren in auditie om deel uit te maken van de sterrencast.

“We willen het publiek waarschuwen dat er mensen zijn die ten onrechte beweren deel uit te maken van Star Magic Workshops en diensten aanbieden zoals go-sees en audities. Star Magic-workshops zullen geen enkele vorm van auditie houden die een geldelijke compensatie biedt. We zullen ook geen betaling vragen voor deelname aan audities’, staat er in een Instagram-bericht op maandag 12 september.

“We veroordelen deze acties ten zeerste en zullen alle juridische stappen ondernemen om de verspreiding van valse informatie te voorkomen. Alle transacties van Star Magic Workshops worden gedaan via onze officiële sociale media-accounts en zakelijke e-mails. Wees op uw hoede voor mensen die zich voordoen als officiële coördinatoren van Star Magic Workshops, coaches, docenten, directeuren en agenten,” voegde het eraan toe.

Het is niet de eerste keer dat Star Magic het doelwit is van oplichters die op nietsvermoedende mensen jagen en geld eisen voor audities. In oktober 2021 gaf Star Magic een scam-waarschuwing aan het publiek over een persoon die zich voordeed als regisseur en om reserveringsgeld vroeg om Star Magic-workshops bij te wonen.

Star Magic-artiest John Arcilla, die verrast was door de zwendel die werd gepleegd, plaatste een antwoord op het oorspronkelijke bericht en vroeg mensen om voorzichtig te zijn met oplichting door gewetenloze mensen.

“Huh…? Het is verschrikkelijk. Kunnen ze dat? Oef. Pas op voor oplichting. God zegene iedereen!,” zei Arcilla in zijn antwoordpost.

FAIR-USE COPYRIGHT DISCLAIMER
Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as citation, syndication, criticism, commenting, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by the copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational, or personal use tips the balance in favor of fair use.
-This article has no negative impact on the original works (It would actually be positive for them).
-This article is also for teaching and inspirational purposes.
– It is not transformative in nature
Source link


De Beste CBD Olie, CBD Capsules en meer

The Best CBD Oil, CBD Capsules and more

CBD Oil Shop ➡️